Sunday, September 6, 2015

Review Wedding: #CeritaCintaAinAfiq #1515

Assalamualaikum.

its been awhile. nak update blog, asik tertangguh. i was thinking to share with you about my wedding preparation, wedding vendors and such.

tapi penulisan saya tak cantik dan tak tersusun. tapi moga dapat membantu B2B kat luar sana.

during my time, saya pun stress, keliru nak pilih yang mana. macam mana nak decide. which color yang sesuai nak jadikan tema. nikah macam mana, sanding macam mana. semua benda jadi isu untuk stress. honestly, i was a bridezilla on my special day. seriously. everything was upside down before the groom and family arrived. after all, it went well jugak. Alhamdulillah.
A big thanks to my supermom and families and bridesmaid and photographer, too!

In a summary, kat bawah ni antara vendors yang terlibat on my wedding day/s. nanti saya try untuk buat entry khas untuk setiap satu. the good and the bad reviews.

Solemnization's:

Venue: Dewan Balora Perdana, JPN Putrajaya.
Time: 8.00 pm. - 12.00 a.m.

Catering: Nurul Izzah's catering
Dais: MNZ Creative
Nikah Outfit: Qamel Ayop
Make-Up Artist: Sentuhan Ayukirana
Shoes: Heels by My Bridal Gown
Henna: HennabyUmira
Photographer: MukhrizUdey Photography
Videographer: PrettyPeektures




Reception's:

Venue: Dewan Balora Perdana, JPN Putrajaya.
Time: 12.00 p.m. - 4.00 p.m.

Catering: Nurul Izzah's catering
Dais: MNZ Creative
Nikah Outfit: My Bridal Gown
Make-Up Artist: Sentuhan Ayukirana
Shoes: Heels by My Bridal Gown
Henna: HennabyUmira
Photographer: Ministry of Moments
Videographer: PrettyPeektures
Gamelan: MNZ Creative






just in case any urgent enquiry, just buzz me: ain_raus@yahoo.com ok?
till then, good night all!

No comments: