Wednesday, June 4, 2014

Review E-Day: Mini Pelamin

Selamat Tengah hari!

ok curi pakai internet ofis laju-laju.
dah nak habis lunch hour ni. nanti nama kena amik dengan IT pastu black list dengan bos.
dah macam budak sekolah je rasa. blerghh.

anyway. review ni dah boleh dikatakan basi. sebulan yang lepas punya cerita.
tapi sebab dah niat nak share jugak kat blog, i have to. persetankan walaupun takde orang baca dah. who knows ada yang tersesat sampai ke blog ni masa cari idea untuk tunang atau nikah?

just like me. sebelum tunang tu, cari review ke sana sini. virtually. jalan ke sana sini dalam blog je.
wiwiwiwiwiwiw.

after all, my pelamin is not from online blog punya review. thank you to Instagram and #hashtag phenomena!
jemput tengok my mini pelamin for my engagement day!kalau berminat, pergi je tengok IG diorang, cakap tau dari ainraus.hahaha.
i just love my minidais! simple but, i just love it. fullstop. that's it.












ha macam mana? tak suka? ala takpelah. taste masing-masing kan? asalkan saya suka. family pun kata cantik. silapnya, saya salah pilih kerusi.
nangis.
kerusi tu tinggi sangat. jadi tak cantik bila saya duduk.
trust me! bukan saya pendek. tapi memang tinggi kerusi tu. so kaki tergantung kalau nak duduk selesa.

aahhhh! tak kisah la. benda dah lepas. lagipun harga dia super berbaloi! mana nak dapat mini pelamin harga bawak RM400 even dah masuk transportation charge?

dont you think it is more than worth it?

ok. pendapat masing-masing kan? hehe.

ok lunch hour dah habis. byee~

Tuesday, June 3, 2014

11 months.

Hi,

Mulanya teringin nak buat entry untuk B2B. Konon survey sama-sama dengan bride-to-be yang lain untuk wedding preparation.
Wah kemain! Padahal I have longgg way to go.
Maafkan lah kepoyo-an saya di situ.

Ok back to the talk, punya la bercita-cita tinggi. Kawen nanti nak pakai dress by rico rinaldi atau nurita harith. But at the end, rasa nak menangis sebab starting price pun rasa dah terduduk. What to do? Saya ni golongan enjineur tak bergaji masyukkkk.
Sedih. *kesat air mata*

Takpelah. Fashion designer lain ada lagi kan? Who knows you can satisfied gila-gila with an affordable price from them?

Tapi. My dream is my first marriage will be my one and only. Takkan nak try and error designer pulak? How laaa? But for one outfit, more than RM4k, I don’t think it’s totally worth it anyway. Kan?

Sigh. Im not in the mood of thinking right now. Too much too think made me feel that im in a Lala-land.

Bye!