Wednesday, June 4, 2014

Review E-Day: Mini Pelamin

Selamat Tengah hari!

ok curi pakai internet ofis laju-laju.
dah nak habis lunch hour ni. nanti nama kena amik dengan IT pastu black list dengan bos.
dah macam budak sekolah je rasa. blerghh.

anyway. review ni dah boleh dikatakan basi. sebulan yang lepas punya cerita.
tapi sebab dah niat nak share jugak kat blog, i have to. persetankan walaupun takde orang baca dah. who knows ada yang tersesat sampai ke blog ni masa cari idea untuk tunang atau nikah?

just like me. sebelum tunang tu, cari review ke sana sini. virtually. jalan ke sana sini dalam blog je.
wiwiwiwiwiwiw.

after all, my pelamin is not from online blog punya review. thank you to Instagram and #hashtag phenomena!
jemput tengok my mini pelamin for my engagement day!kalau berminat, pergi je tengok IG diorang, cakap tau dari ainraus.hahaha.
i just love my minidais! simple but, i just love it. fullstop. that's it.












ha macam mana? tak suka? ala takpelah. taste masing-masing kan? asalkan saya suka. family pun kata cantik. silapnya, saya salah pilih kerusi.
nangis.
kerusi tu tinggi sangat. jadi tak cantik bila saya duduk.
trust me! bukan saya pendek. tapi memang tinggi kerusi tu. so kaki tergantung kalau nak duduk selesa.

aahhhh! tak kisah la. benda dah lepas. lagipun harga dia super berbaloi! mana nak dapat mini pelamin harga bawak RM400 even dah masuk transportation charge?

dont you think it is more than worth it?

ok. pendapat masing-masing kan? hehe.

ok lunch hour dah habis. byee~

2 comments:

aniswany lazim said...

alaaa lambat say congratz ke cemana nii...tahniah syg..hihi

Nuriesya Nadia said...

Comel je pelamin , takpela benda da lepas jangan dikenang. Janji dah bertunang. Tahniah ye. ^_^