Tuesday, June 3, 2014

11 months.

Hi,

Mulanya teringin nak buat entry untuk B2B. Konon survey sama-sama dengan bride-to-be yang lain untuk wedding preparation.
Wah kemain! Padahal I have longgg way to go.
Maafkan lah kepoyo-an saya di situ.

Ok back to the talk, punya la bercita-cita tinggi. Kawen nanti nak pakai dress by rico rinaldi atau nurita harith. But at the end, rasa nak menangis sebab starting price pun rasa dah terduduk. What to do? Saya ni golongan enjineur tak bergaji masyukkkk.
Sedih. *kesat air mata*

Takpelah. Fashion designer lain ada lagi kan? Who knows you can satisfied gila-gila with an affordable price from them?

Tapi. My dream is my first marriage will be my one and only. Takkan nak try and error designer pulak? How laaa? But for one outfit, more than RM4k, I don’t think it’s totally worth it anyway. Kan?

Sigh. Im not in the mood of thinking right now. Too much too think made me feel that im in a Lala-land.

Bye! 

3 comments:

IFA Athirah said...

tak worth lngsung smpai 4ribu.puihh. dont worry. ade je yg affordable dan cntik :)

NS said...

yeee... sangat lah tak worth unless duit banyak sampai tak tau nak buat apa dgn duit tu... heh.. tp sbnanye skrg ramai je tailor yg jahit cantik.. and kalo nk confident, cari tailor cina... then utk beading, kalo pandai boleh DIY je.. tp kalo agak2 tak reti, boleh tempah gak... sementara byk masa lg ni...

A Girl Like You said...

Hi! Blogwalking here... Last time for my engagement i pakai Aqar Couture's which is one of the amateur designer. Quite nice... Try to visit Fatin Liyana's blog, dia pernah pakai design Aqar, n it not that pricey! :)