Sunday, July 28, 2013

25 julai 2013, another day i turn one year older.

Hi.

Serius. Lama gila tak jenguk blog. Betul-betul pemalas tahun ni.
Rasanya dah boleh campak lombong kot.

Kalau tahun lepas, waktu-waktu macam ni, sibuk tulis kad raya. Nak post pada geng2 blogger. Teringin nak buat lagi sebenarnya tahun ni. Tapi. Macam ada ke lagi yang nak buat lagi tahun ni?

Anyway. Tahun ni punya birthday, again. Jatuh pada bulan puasa. Tapi ada satu kelainan yang buat saya super happy gembira!

25 julai 2013. For the first time ever, si pelaut cuba nak surprise saya untuk celebrate kat hotel. Its actually a buffet for buka puasa. 2 in 1 la. belanja birthday, sekali dgn berbuka puasa. Hahahahahah. After all, surprise tu tak berapa nak menjadi la. sbb dia tak pandai buat surprise segala bagai ni. But still, saya terharu gila-gila! Bukan senang dia nak ada kat darat time my birthday. Raya apatah lagi. Pakej semua include lah tahun ni!







So macam mana tak gembira? Hahahaha. Senyum sampai ke telinga lah jawabnya!



Siap dapat hadiah lagi. I wont ask for more for this birthday.

Tapi agaknya tahun ni Tuhan nak bagi rezeki saya makan lagi dan lagi, bahagia sempena peningkatan usia. Kawan-kawan tercinta dekat ofis pun pandai nak buat saya terkejut, terharu.






Dengan hadiah yang ada, terima kasih. Semoga friendship kita kekal sampai bila-bila, walaupun kita tak kerja sama-sama lagi lepas ni. Eh? Hahahahahahah.

Ntah bila la ada rezeki nak balik keje kat kl.

Apa2 pun, syukur Alhamdulillah atas semua nikmat Tuhan bagi saya rasa. Terima kasih. Cinta, kasih sayang. Penuh bertebaran dalam dunia. Kita je yang perlu hargai.

Selamat berpuasa, sayang sekalian.

Posted via DraftCraft app

4 comments:

HASRINA said...

happy belated birthday and happy always

tenku butang said...

Haaii cakkk..done follow sini no. 350,, sudilah kiranya follow me back yea.. heeee.. salam kenal.. jemput sekali join GA teman, byk hadiah menarik tau.. VITAMIN SHAKLEE X 2, HANDBEG, JUBAH, TASBIH, TOPUP, BROACH DAN MACAM2 LAGI..jom joinnn..

http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

Fina Sophie said...

hey babe, macamna persiapan?? ;)

Z A R E N said...

salam..

selamat ulang tahun (walaupun dah terlambat).

terima kasih sudi lepak blog saya. haha