Sunday, March 17, 2013

BBQ; somewhere at Desaru.

hey yo!
gila lama tak update blog. pepoyo busy je kan saya ni.
wuwuwuwu. actually memang lah nak update blog ni. hari-hari ada niat nak update. siap dah susun ayat dalam kepala otak ni. at the end, sampai rumah dah nak katil. paham paham je lah kan.
hikhikhik.

anyway, last weekend. officemate rajin pulak nak lepak kat pantai Desaru sana buat BBQ.
amboi, kat pantai tauu! macam tetau je saya dah lama tak jejak pantai. boleh kira kata semenjak kerja mmg tak jumpa pantai lahh!

sebenarnya agak kekok nak menulis balik ni. so kita layan gambar je dulu boleh?









had a really good time with them. thanks to Omegarianz! looking forward to another activity! at least tak terasa lonely sangat kan merindui pelaut yang ntah bila nak turun tu. hikhikhik. 

okay. sambung nanti lah. nak baca novel! selamat hari Ahad kesayangan alam maya!

6 comments:

MizzTina said...

untungla dia piknik bagai..

zulhilmi tempoyak said...

teringin jugak... sket2.. :D

P U C A T said...

bestnye...
lame dah tak BBQ tepi pantai khenn:)

nazirah said...

bestnye cci pn rindu pantai.. lps kawen ni.. sekali je dpt g.. nak g jugakkkkkkk uhuk2

Hasrina said...

wahh bestnyaaaaa suka2

Cik Eka said...

tak pernah g desaru. hihihihi

ain, lame kite tak jenguk blog ain. :p