Monday, November 19, 2012

merepek lagi.

perasaan apakah yang mendatang ini?
jangan hadir,
jangan menetap dalam hati ini. 
pergi, pergi sejauh yang boleh. 

jahat. kejam.
senyap-senyap rasa ini menyusup. 
tersudut tanpa disedari, tak sempat pintu hati menutup. 
tak sempat nak menepis perasaan yang aneh. 

yang pasti, perasaan ini tak seharusnya wujud. 
tidak. 
semoga secepat mungkin dapat kuusir pergi. 
akan kucuba untuk buang jauh. 

syaitan. nafsu. 
suka mengganggu hidup aku. 

p/s: i wonder what it feels. i cant write. why? what is wrong with me? :'( seriously, i miss blogging. 

Sunday, November 4, 2012

Isnin datang lagi.

selamat hari Ahad. esok isnin. Monday blues dah datang. cane?

homesick. boleh tak cakap macam tu? hihihihi. okay. sangat menggedik. umur dah 23 nak main homesick lagi payah la cik Ain oi. padahal umur 13 pun dah hidup kat asrama.

sigh. kenapa Johor ni bukan sebelah KL? boleh balik tiap2 minggu. wuwuwuwuwwu. okay. jangan minta yang bukan-bukan.

dah 2 minggu. masih lagi menyesuaikan diri hidup sendiri dekat Johor. terima kasih kepada sang pelaut sebab sudi datang sini semalam. temankan saya habiskan waktu hujung minggu la konon. marathon tengok wayang. Skyfall dan jugak Ted. hilang sikit rasa rindu rasa sedih. cewahhhhh. maafkan saya juga banyak habiskan duit awak. dominos lagi, JCo lagi. orang tengah demam memang gedik nak makan macam2. last2 bukan nya habis. okay membazir.


btw, kenapa semenjak kerja ni dah macam tak reti nak update entry? berjam-jam mengadap, still jari taktau nak menari step apa. rindunya kat dunia sebelah sini. korang rindu ain tak?