Monday, December 10, 2012

Selamat belayar, semula. Sayang.

Saat ini datang lagi. Rindu akan kembali menggunung. Penantian yang akan bermula. Seperti biasa. Selamat kembali ke laut sayang. Semoga awak baik-baik saja. Selamat pergi, dan selamat kembali.



Dah lepas mengidam kenny rogers awak, johnys awak, twilight. Walaupun saya tak follow langsung siri twilight, demi tunaikan keinginan sang pelaut, saya redah jugak masuk wayang. Last- last dok tanya itu ini, siapa itu ini, kenapa macam tu macam ni. Hikhikhik. Nasib awak la sayang. Janji saya dah teman. Kan? Winkwink. ;)

Anyway, thanks for your last gift for this year. New collection of fragrance for me! Yeayyy!


And a new collection of card too! Thanks for everything dear darling. May God bless your journey.


Semoga kita berjumpa lagi, 6 bulan lepas ni. Insya Allah.

Posted via DraftCraft app

12 comments:

zaty said...

wahh..dah nak belayar dah kan. rase mcm aritu baru je ain cite psl dye bru turun laut..heheh..anway, have a save journey too. agak2 lepas dah trun kapal lagi skali ni dah blh mkn nasi mnyak ke? huhuh

✿A I N A A✿ said...

Take care too for ur buah hati sis... semoga dia sentiasa dalam keadaan yang selamat...

comel pula card starbuck tu.. hehehe

shazreena yusof said...

alaa shiannn ain. haha
takpe2. jodoh makin kuat la tu klo selalu terpakse mnanggung rindu.

fifie said...

Fahammmm We shared the same feelings ain. Sabar ye. kejap je tu. Pray for his safety.

Huda Sindarela said...

xpe ain. pejam celik 6 bulan tu kejap je. sibukkan diri ngan keje. nati xlah rindu sgt.hehe ^_^

cik nana said...

ainnnn, afiq dah naik kapal dahhh. takmao nangis2 sedih, awak kan kuattttt.segala ape yg dah buat dgn dia selama dia cuti ni simpan baik2 buat bekalan rindu.


*cik abg kite MC lagiiii sebab takboleh jalan lagi. T_T'

zulhilmi tempoyak said...

selamat belayar jugak syg.. :P

ezasunflower said...

wah... 6bulan belayar? lama tu.. ape2 pun, saya wish semoga dia selamat pergi dan kembali.. =))

Indah Mulya said...

wah...6 bln lagi jmpe awk? *pingsan
ni mmg ldr tahap dewa! respect btol ngn awk ha :)

MizzTina said...

jgn sedey² ye...

Hasrina said...

sedih tapi hang on dan tabah ok

Cik Eka said...

sedihnyer.. klu kite la. tak tau nak kata.. tapi tabah tau.