Monday, November 19, 2012

merepek lagi.

perasaan apakah yang mendatang ini?
jangan hadir,
jangan menetap dalam hati ini. 
pergi, pergi sejauh yang boleh. 

jahat. kejam.
senyap-senyap rasa ini menyusup. 
tersudut tanpa disedari, tak sempat pintu hati menutup. 
tak sempat nak menepis perasaan yang aneh. 

yang pasti, perasaan ini tak seharusnya wujud. 
tidak. 
semoga secepat mungkin dapat kuusir pergi. 
akan kucuba untuk buang jauh. 

syaitan. nafsu. 
suka mengganggu hidup aku. 

p/s: i wonder what it feels. i cant write. why? what is wrong with me? :'( seriously, i miss blogging. 

12 comments:

fifie said...

Perasaan malas nak update entry atau perasaan tidak punya banyak masa ? Fie waktu kerja pun macam tu, seminggu sekali tu pun dah gigih paksa diri.

cik nana said...

perasaan pe tu ain? klu yg tak best harap perasaan tu pegi jauh2..

Cik Yatt said...

smoge awak baik2 sahaja

Ain Norainsyah said...

perasaan apa? Ain curious la akak..huhu...

kalau dah tak boleh menulis...sekejap je tu. Mungkin sebab idea tengah berterabur. Nanti boleh la menulis balik~ :)

MizzTina said...

ain dear, nape ni?? rindu umah eh... or ada smthng yg xkena kt sn.. dh², tu semua mainan perasaan je tu..

☆aDihAys☆ said...

hye ain...lame sgt x singgah sini..
miss blogging too...

✿A I N A A✿ said...

hahaha ena yg duduk rumah tgh cuti ni pun rasa mls nak update.. tak pe, take your time key.. urusan kerja tu lebih penting dan terjamin.. hehe

Dylla Abas said...

sedang mengalami "gangguan" yg serupa jgk..so bnykkn BW..mungkin ada idea n semangat utk blogging :)

Jna marcello said...

NA TAW PERASANA YG NAK SGT BUAT NEW ENTRY TP XDE IDEA KAN KAN?
YEKER?
HIHIHI NA PUN SLALU MCM TU ;P
XSLALU NYE MAUSIA NI BNYK AKAL..
TP YG BOLE UPDATE SEHARI 2-3 ENTRY MMG NA SALUTE SPRING LAA HUHUH

Lyaa Suriany said...

prasaaan apa kah ituuuu

Ain Dzaya said...

ta paham perasaan pe tue..

Mishter Izwän said...

perasaan apakah itu, entry ini terlalu tersirat. nice 1