Sunday, November 4, 2012

Isnin datang lagi.

selamat hari Ahad. esok isnin. Monday blues dah datang. cane?

homesick. boleh tak cakap macam tu? hihihihi. okay. sangat menggedik. umur dah 23 nak main homesick lagi payah la cik Ain oi. padahal umur 13 pun dah hidup kat asrama.

sigh. kenapa Johor ni bukan sebelah KL? boleh balik tiap2 minggu. wuwuwuwuwwu. okay. jangan minta yang bukan-bukan.

dah 2 minggu. masih lagi menyesuaikan diri hidup sendiri dekat Johor. terima kasih kepada sang pelaut sebab sudi datang sini semalam. temankan saya habiskan waktu hujung minggu la konon. marathon tengok wayang. Skyfall dan jugak Ted. hilang sikit rasa rindu rasa sedih. cewahhhhh. maafkan saya juga banyak habiskan duit awak. dominos lagi, JCo lagi. orang tengah demam memang gedik nak makan macam2. last2 bukan nya habis. okay membazir.


btw, kenapa semenjak kerja ni dah macam tak reti nak update entry? berjam-jam mengadap, still jari taktau nak menari step apa. rindunya kat dunia sebelah sini. korang rindu ain tak?

15 comments:

cik nana said...

wiwittttttt tgk wayang kat mane ain? JJ bukit indah ? ;)

fifie said...

Takpe nanti bila ain dapat gaji sang pelaut sila gedik lebih lebih ye. Haha

Indah Mulya said...

rindus! org bkerjaya mmg cmni..hehe..untunglaaa ade si sang pelaut yg nk neman ain haa

Miss Volvo said...

wahh 13thn da tgal hostel? ish ish sy xsgup tgal hostel. Serammmm hehehhe

Jna marcello said...

HAHAHA MUNGKIN AIN PERLUKAN VACATION..SO PERGI LAA TENANG DAN DAMAIKAN FIKIRAN AIN HEHEHE ;D

MizzTina said...

yunk, johor kt mana?

dya bunga said...

samalah kita..on9 tpi xtahu nk update apa

Mishter Izwän said...

chill lah . . johor best ape :) lme2 oke la tuh :P

✿Lady Ainaa✿ said...

take care ye syg bila ada di sana.. nasib baik ada ur seafarer, boleh jenguk2kan... =) ena pun dah brp hari x update blog ni, demam... ni baru nk rajinkan diri.. ingat nak rest lagi, tapi rindu bangat kat you all tau..gagahkan diri juga

Ain Norainsyah said...

untung laa~~ hehe... ain pun rindu jugak kat kak ain. :)

x0x0 said...

waaaaa~ it's been awhile.. miss you babe!!

Cik Yatt said...

yatt tak pernh maraton wayang tau..huhu

aniswany said...

nanti kita try ubah johor letak sebelah kolumpo..hihi

Mieya Atiera said...

Kekangan masa mungkin penyebabnya. Takpe, take your time okey sis.

Ain Dzaya said...

masa untuk bercuti la sis ain..tenangkn fikiran.:p