Tuesday, October 30, 2012

singgah sebentar update entry.

hey hi helo! Assalamualaikum!

yuhuuuu. lama gila tak update blog and blogwalking. kan kan kan? since konvo haritu, sehari lepas konvo terus mula hari pertama kerja! yooo. its not easy for me dude. nope. gila kelam-kabut hidup masa tu.

okay sebab lama dah tak menulis kan, ayat pembuka pun tunggang langgang. so, actually. isnin yang lepas merupakan hari pertama saya kerja okay. setelah sekian lama entry saya asyik kata bosan dan letih jadi penganggur. akhirnyaa.

but still, i miss home. i miss mom and dad. i miss putrajaya. i miss KL. i miss everything there. its a bit hard to starts a new life. totally new life. bukan senang nak bina tapak dalam hidup. nasib baik ada ma abah yang dah terlalu banyak berkorban. beribu habis duit diorang untuk permulaan hidup saya.

all that i can say, i wish life will be better as soon as possible. Johor, please be nice to me. Dear God, help me to help my parent for a better tomorrow.

p/s:  to all bloggers. i miss you guys.

9 comments:

Didiey Fadhilah Ramli said...

hey dear, nailed some job already kan. Tahniah!

All the best for your future undertakings kay :)

fifie said...

Ain be strong, fikirkan yang kita dah penat lelah bertahun di uni. Masa nie lah nak cari duit balas jasa parents kita. Hehehe.

✿Lady Ainaa✿ said...

Alhamdulillah, sis dah dapat kerja.. rezeki tu sis.. tabah ye, dah dpt gaji t boleh blnje keluarga... tak ke best tu?? heheheh seronoknya, ena tumpang gmbira sis dpt keje.. bukan senang nak dpt krja skrg..

cik nana said...

Go ain go ! boleh punya. tiap perubahan hidup kita tu menunjukkan fasa bahawa kita dah besar. tak lama lagi boleh kawin. yeayy !

MizzTina said...

awk keje mana skang?? huhuhu..sedeynya xdpt nk jmpa n lepak..

Jna marcello said...

yeayy da kerja...bole belanja makan 1st gaji eh heheh :D

Ain Norainsyah said...

Selamat bekerja akak..:)

comeliness_zaty said...

ouhh..da pergi rupenye. xdpt jumpe :( tp ape2 pun jage diri ain di tempat org. sambil2 keje sambil2 merantau di ngeri org. slamat bekerjaya dear ;D

aniswany said...

jaga diri ain... :)