Tuesday, September 18, 2012

cerita kahwin lagi. mahligai cinta #6


housemate masa 2nd year dekat UTeM dah kahwin. lagi seorang kawan dah selamat jadi isteri orang. bestnya pergi majlis orang. majlis sendiri bila lagi? ehhh? hahahaha. okay. jangan nak merepek.

kali ni pergi Melaka naik bas, lepas tu tumpang cik Puzah ni pergi wedding Jiha kat Muar. weeeee. :D rindu naik Savvy merah ni tauu. ohh ohh. rindunyaa zaman student. cewahhhh.

oh yes. rugi kitorang datang lewat. tak boleh join kengkawan yang awal tu kutip tol. hikhikhik. adat perkahwinan orang Johor katakan. :)

layan gambar je la ehh entry kali ni? jom!



puzah me ecah in the red Savvy. thank you MBR!



jambatan Muar kata mereka. :)



geng-geng UTeM termasuk bebudak kelas Jiha. 



Jiha, dah jadi isteri orang kena sopan sikit tauu. wink wink. ;)



Jojo maintain diva, suha dah bekerjaya. saya masih menganggur. great. -.-




bebudak master dan yang dah bekerja. cis.



ni pun sama. dah kerja dan sorang lagi master. cis lagi.



so kawan-kawan, budak kelas kita siapa nak kahwin dulu? :D



banner jiha. boleh pulak gambar whatsapp yang dipilih si Jiha nihh. ;) comel!




Selamat Pengantin baru Jiha dan suami. semoga bahagia ke akhirnya. :)




next. masjid Muar katanya. 


pemandu pelancong sambilan, cik Farah. hihihihi.



tuan MBR. 













okay. best jalan-jalan. rindu mereka sangat. nak tapi entry pun jadi speechless. 



10 comments:

intanurulfateha said...

bile dtg muar ni? x ckp pun !

Hasrina said...

bestkan dapat jumpa kawan p weddingkawan...

Neo_matrixzz said...

kawan2 sorang2 dah kawin..pehhh

fifie said...

Bestnya dapat attend wedding kawan-kawan. Kadang2 kita yang terlebih excited kan. huhu

MizzTina said...

nape xdtg batu pahat? kebetulan akak blik kg hari tu...

psst, bila nk jimba² kt alamanda?

cik nana said...

pergi wedding kawan mmg excited. wedding kite bile lagi yek ain. huu

comeliness_zaty said...

bila pulak turn ain ye..hehe

Liza Razak said...

bestnye pergi kenduri kawen...lps ni turn sis pulak :)

nur hidayah isa said...

fuzah kawan sekolah kitaaa. hehe..sama course dengan dia ke?

kay_are said...

tak lame lagi turn tuan nye blog r kot.. tempias banyak dah kan? insyaAllah ^__^