Tuesday, August 7, 2012

Teman baru



Teman baru saya setiap hari. Vitamin ni pulak. After scotts emulsion and some other vitamin and supplements.

Sigh. Antibodi lema sangat, kurang itu ini. Sayur pulak tak makan. Nilah padahnya kan. Nasib baik boleh tahan. Nama pun vitamin kan? Takde la sedap mana. Tapi Flavettes Vitamin C Effervescent ni senang sikit. Bukan pil atau kapsul untuk ditelan atau dikunyah. Larutkan dalam air, lepas tu minum. Satu mug air kosong, pastu masukkan sebiji, tunggu dalam 5-7 minit sampai habis larut, lepas tu minum! Rasa oren, of course. :)

Semoga lepas ni tak selalu jatuh sakit, sihat selalu. Wink wink! ;)


P/s: esok saya ada final round interview; group interview kat area bandar utama. Tapi sang pelaut tanak wish goodluck. Hampeh betul.

10 comments:

fifie said...

Ain good luck dear, do your best :')

cik nana said...

mesti esok ebih bertenaga nak final intbiu lepas mkn vit c ni. hihi. gud luck ain ;)

MizzTina said...

pasni bertambah cntik la dia...hehe..


gud luck dear..all de best

msredcheesecake said...

jaga kesihatan masa sihat ni.... hargai..

Dylla Abas said...

rajin ambil supplement mcm ni insyaAllah antibodi akn ok :)

comeliness_zaty said...

dulu penah jual supplement. tapi ala2 jamu..huhu. yg penting kne consistent ok :)

man said...

mst bertenaga kan bila hendak buat keje..heheheh

Indah Mulya said...

hopefully everything went well awk! ^^

Hasrina said...

Belajar la pelan2 makan sayur. saya dulu tak makan gak. baru 2-3 tahun belajar makan.

Ain Dzaya said...

macam botol cekelat pulak bentuknya..hihi