Friday, August 3, 2012

Kad raya sudah dipos!

Yeay! Tadi dah pergi pejabat pos alamanda untuk beli setem. Setem kad raya tahun ni adalah setem 50sen. Jadi anda yang dah drop alamat rumah kat blog ni, kat twitter dan FB, tunggu la kad raya sampai eh? Maaf sebab tulis buruk,memang dari azali lagi tak reti tulis cantik cantik. Maafkan saya, cikgu! Hihihihihi. :D ada yang tak bergam sampul kad tu, so kalau sesiapa dapat sampul kosong, salahkan abang posmen tauuuu!






6 comments:

MizzTina said...

meriahnya!!!!

Nurulee said...

Rajinnya kasi kad raya, nak gak =D hehe.

http://thenurulee.blogspot.com/2012/08/firecrackers-consumer-be-consider-please.html

cik nana said...

ehem-ehem. ;)

emieysandra said...

haha..untuk emiey ade x? tulisan kne kemas tau! :P

fifie said...

Sila tunggu yang saya punya. heeee.

cik.belog said...

bestnya kad raya..nak jugak boleh?? hee thanks okay..follow belog awk jugak :)