Saturday, July 28, 2012

Tradisi Kad Raya

selamat Ramadan ke -8. :)

i know its too early right?
tapi saya rinduu la zaman-zaman kad raya.
korang rindu takk?
i was thinking, best tak kalau kita main tukar-tukar kad raya?
ada yang sudi tak?
wuwuwuwwu.
meh laaa. tinggalkan alamat untuk saya pos kad raya.
dont worry, saya tak publish awak punya komen. promise!

agak-agak ada yang nak tak?

updated:
please drop your address here, i wont publish. or maybe you can find me and inbox at FB: Ain Raus or twitter @ainraus

okay? cool? hikhikhik. sudi laaaaa. *muka bajet comel*

11 comments:

fifie said...

Nakkkk. Haha. Back to the old times where kad raya is a must during hari raya. Hehe.

Mishter Izwän said...

last sy dpt rye 10thun lepas . time2 budak sekolah mmg rajin balas2 kad rye . tp skrng rse mcm janggal plak . APTB

cik nana said...

dah add ur fb ;)

asfira aminuddin said...

babe, bestnyeee! i dah lama tak dpt kad raya since sekolah dulu. sbb now technology lebih advance dari segala galanya. :)

Liza Razak said...

jom2..saya pun teringin nak tukar2 kat raya..nanti saya DM sis kat twitter ek :)

emieysandra said...

Syg..give me ur adress too! ehehe. betol, emiey pun dh rindu zaman kad raya skg ni =)

aniswany said...

wahh rajinyaaa dia..kecik2 dulu ja dpt kad raya,now sms raya pun ssh nk dpt..huhu

ms teyn teyn said...

wah ? great! haha.. rajin betol dia. i prefer sms je. keh3

zulhilmi tempoyak said...

nakkk.!!!!!! hahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..beshnya..nak leh? hihi.

LubLy said...

mau mau mau..maceh yayang!(tetibe!)