Saturday, July 14, 2012

Review: 8 Jam

apesal la payah sangat kau nak update blog ni ain? busy sangat ke jadi penganggur? hampir seminggu tersimpan dalam draft, nah amik entry merepek ni ye kawan2? hihihihihi. 

selasa lepas, akibat kebosanan tahap cipan lama sangat tak keluar rumah. 
me with girlfriends decide nak tengok wayang hari tu. 
dekat Alamanda je pun. 
kesian girlfriends dari Ampang jauh2 datang. hihihi. :)
kalau ikut saya laa. berderet lagi movie yang belum tengok. 
macam katak bawah tempurung tak? ;)
but lastly kami tengok filem lakonan Sam dan Yana. 
actually saya memang suka amat dengan Yana. sebab dia comel. pastu sebab dia ada lesung pipit. sama lah kita! hihihi. 





actually movie ni best. ada babak sedih, touching, romantik, ganas. 
kalau menghayati bebetul, boleh nangis kot. 
tapi taktau la kenapa saya tak ternangis pulak masa tengok tuh. 
tanak eyeliner comot kot? kehkehkehkeh. 
tapi movie ni memang tak rugi la kalau nak tengok. 
so, selamat menonton kepada sesiapa yang belum tengok! 


7 comments:

Nurulee said...

Interesting gila =D tingin nak tengok, tak dapat2 lg T___T

http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/day-night-in-village.html

MizzTina said...

pendapat akak, muvi ni langsung xbest.. boley x? yela, pendapat masing² kan.. ahaks.. oh my, siyes akak mengantuk tgk citer ni..

msredcheesecake said...

rasa cam nak tunggu kuar tv... hheee

aniswany said...

ramai ckp cita ni xbest
anis snri belum tgk..
masing2 lain2 pendapat kan..
nak kena tgk sniri jugak nih =D
^_^

Dylla Abas said...

teringin nak tengok movie ni sbb ada yana shamsudin :)

follow sini balik..!!

intanurulfateha said...

kite nanges ! heeeeee

dilladoodledat said...

i dah tgok , hahaha kelakar tau sbb muke samseng yg rambut panjang sorg2 tu
sebijik mcm bf i . kuikui