Monday, July 16, 2012

Mahligai cinta #5

Hey. Another wedding reception, and its not mine, again. Bila nak pergi wedding diri sendiri ni? Eh? Hahahahaha. Okay. Stop berangan.

Ahad lepas, 15 july 2012, seorang lagi kawan satu batch MRSM KUALA KLAWANG selamat membina mahligai cinta bersama suami tersayang. Its funny though, sebab saat saat akhir dekat mrsm kuala klawang, saya bersama effiey, pengantin perempuan which is my friend ada konflik dengan boyfriend dia. Boyfriend dia masa tu satu kelas dengan sang pelaut cinta hati saya. Kehkehkeh. Tapi konflik cinta monyet tu, tak perlu kot kita singkap semula. Ex-bf dia masa kat mrsm kk pun datang wedding dia. Takde dendam yang tersimpan. Masing-masing mendoakan kebahagiaan masing-masing. Cinta zaman sekolah tu umpama permainan budak sekolah kan. Cuma saya yang berada di situasi tu, rasa agak pelik dan lawak sikit lah kan.

Okay ain, dah terlebih merapu. Stop it okay ain. Entry ni cuma nak share gambar majlis perkahwinan saudari safeera atira dengan si suami, che izzat? If im not mistaken.





Okay pelik tak selendang saya? Trust me, dah tak larat nak betulkan shawl tu, taknak lambat sampai ke jasin so that i biar je. Jangan tanya fashion siapa atau trend mana i cuba nak ikut. Sebab itu i main redah je uolls! Asalkan tak terbukak tengah jalan. Sighhhhh. Teruk betul.




Okay ni antara rombongan cik kiah. Hihi. Kawan- kawan mrsm kuala klawang yang join the rombongan. Masa wedding macam ni je la dapat jumpa balik diorang semua ni. Kann?




Gegadis yang in a row, menunggu turn masing-masing. Kehkehkehkeh. Boleh tak izinkan saya yang naik pelamin dulu? Weehuuuuu. Okay gatal. Bye!



The Pengantin of course! Tahniah effiey, semoga bahagia selamanya. Hidup di bawah rahmatNya sekeluarga. Jangan asyik tanya je bila turn ain, tapi doakan sekali agar jodoh ain-afiq cepat sampai okay? Hihihihihi.


Anyway, attending a wedding, especially with friends from mrsm kk. I always get asked 'mana afiq? Bila afiq balik darat? Bila kau dengan afiq ounya majlis?' like seriously, macam mana saya nak jawab sayang? I miss you. Balik cepat sayang.

9 comments:

fifie said...

Bila turn kita eh ain ? Haha.

Mishter Izwän said...

tak lme lg turn owner blog ni plak erh .

cik nana said...

pegi wedding orang lain adalah sgt best wlupun bkn wedding kte. eh hihi

Liza Razak said...

turn awak bila pulak ni?? :)

MizzTina said...

musim kawen sebelum raya..phewww, jelly!! hehehe..



dear, akak xgarang la..hikhik

Lyaa Suriany said...

Sronok kan g kenduri kawen. nk nk lak jmpa kwn kwn

msredcheesecake said...

congrats tuk eiffiey gak.... tuk cik ain, coming soon, insyaAllah, have faith...

Syariniey Amran said...

Salam dear..thanks for dropping by at my blog.u have a nice blog too :)

salam ukhwah ya.. ouh ya..yang pakai baju hijau tu macam kenal je.nama dia sakinah ke? hehe

asfira aminuddin said...

wah bestnye wedding! btw i kenal salah sorg kawan you tu. si kecik bercemin mata. syamim kan? hehe