Tuesday, June 26, 2012

kisah kita sudah berakhir-part 1

setiap permulaan, pasti akan ada akhirnya.
setiap pertemuan pasti ada perpisahan.
kita takkan selamanya di takuk yang sama.
yang membezakan cuma cepat atau lambat.

23 Jun 2012.
tamat sudah cerita perjuangan kita 4 tahun di UTeM.
BENT.
terlalu banyak cerita dan kisah untuk diingat kembali.

benar, sebelum ini kita semua tak sabar nak habiskan detik-detik bergelar pelajar.
sekarang, semuanya terdiam kaku.
tak mampu berbicara walau sepatah.
cuma mata mampu berkata-kata.

Alhamdulillah. semoga ini adalah benar-benar momen terakhir kita mengambil peperiksaan di Dewan Besar UTeM sebagai Pelajar Ijazah Sarjana Muda. kembalinya kita hanya untuk majlis yang dinanti. Graduation Day of course! insya Allah. 


should i smile or cry. 


muka-muka yang banyak membantu, Shema dan Meen.


best friend who always wanted me to get better result. im sorry to let you down dear you Chee Kang. 


the girls that will always stay in my heart. 


i cant remember how many times we'd been in a same group. thank you.


my beloved lady, Ecah and Fuzah. each and every memories between us, that lies forever in me. will never ever forget your love!


the moment. 


thank you. 


yes, i should be happy. 


smile for the happiness.


insan yang pernah berkongsi segala duka aku. terima kasih.


it was never easy to say goodbye. 
we know, the goodbye bring a better future for us. 
when you fall in love and suddenly you have to leave it all? im speechless. 
but i know that we'll never forget this 4 years. 


7 comments:

MizzTina said...

awk akan mula merindui kisah belajar awk nt...

LubLy said...

...speechless...

emieysandra said...

Tahniah dear dh habis belajar! jgn sedih3..jadikan sume tu kenangan terindah dalm hidup ni =)

fifie said...

Sabar lah ain. It is a beginning for another step in your life. Good luck for the future ahead :)

Hasrina said...

yummm satay cucuk tu. try before.like 2 years ago. so nice lah

BP Boy said...

alahai sayu jek hati bace entry ni..
biler awk ckp "dulu mmg la masing2 nak cpt abes blaja, skrg sumer terdiam", saye sedar yg saye kena appreciate the time that i have now..
tenkiu ain raus!!

pikir kool said...

aku teringat kenangan masa kat unie dulu yg penuh dgn aktiviti ponteng, tertinggal exam dan sebagainya. hahaha.