Thursday, June 7, 2012

Glamour and Glamorous Night- BENT 2012

helo helo helo! 
yes. kali ni sambungan entry lepas. 
gambar dinner saya.
weehhuuuuu! best. kenangan yang tak mungkin dilupakan. 
saat-saat indah kami bersama. 
nak tulis panjang pun saya dah tak reti. biar gambar je berbicara. 
boleh? 

tapi sebelum tu layan dulu gambar konon-konon kami AJK dinner yang menghias ballroom hotel. 
kehkehkeh. saya tak kreatif. mereka je kreatif nak hias-hias nih. 



baru masuk ballroom, nak mula menghias. 


bergambar kejap kat pentas yang disiapkan oleh pihak hotel. hihihi.


ni bukan boyfriend. boyfriend member sendiri kot nih. 


hampir siap. saya tolong tampal-tampal belon je. kehkehkeh. 


so dah ready gambar dinner?
here we go!





Venue: Equatorial Hotel, Melaka
Date: June 1, 2012
Time: 8-11 p.m. 











individual photoshoot before masuk ballroom. yes, i know. silap. dress hitam, tenggelam dek background. sedih. :'(



emcee for dinner, me and him! 


with ayu, one of my fashion adviser. eh? hahahahah!


surely will miss you after this Teh Chee Kang. 


the girlfriend! 


emcee berkejar nak pi makan! 


the queen of the night! king of the night hilang. tak sempat nak amik gambar!


us! all of us!





bukan boyfriend jugak. kawan semata~ meh singgah blog dia ->> Ariffin Mutalib


habis dah dinner. 



bergambar kat luar ballroom pulak. 



the boss of the event. opie. bukan skandal ehh. kawan je. 


kami menang bowling! tempat kedua pun terer kan? boleh la buat muka berlagak. kehkehkeh


mr. Loh Choon Hong. 


artis daripada Taiwan. hihihihi. mr. See Boon Seng. 




sekian. 
banyak lagi gambar sebenarnya. tapi tak mampu nak upload semua. 
saya rindu semua ini. bakal rindu yang amat. 


tapi sekarang, waktu untuk fokus final exam. dan berusaha cari kerja! 

7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

meriah..cun2 semuanya..

LubLy said...

ain nmpk lain la..cute

aniswany said...

glamour sgt semua :))

Hasrina said...

good luck for ur final exam

*iehalovesyou~ said...

good luck exam kak ain :)

ariffin mutalib said...

thanks princess sebab promote blog sy di entry anda..hehehe

BP Boy said...

cool giler event camni!!
sumer org dah mcm artis dah!! huhu