Monday, June 18, 2012

dia, intan nurul fateha.

helo!
hi. apa khabar awak-awak yang singgah sini?
selamat hari isnin. dah pukul 1.25 pagi. 
ini antara minggu terakhir saya sebagai seorang pelajar. 
insya Allah. doakan ye kawan-kawan?

sebelum saya tinggalkan bumi Melaka ni, dapat jugak saya melepak dengan blogger comel dan popular.
hihihihihi. 




ini dia intan. siapa yang tak pernah singgah blog dia, boleh la pergi melawat >> intan nurul fateha
dia dah pakai BB. so boleh bbm kita selalu kan intan? yeay!



kitorang tak buat apa pun. lepak kat tepi tebing pantai ni sambil makan McD. 
pastu tengok2 pakcik-pakcik kat situ memancing. borak macam-macam dengan intan. 



dia ni nampak muda kannnn? cisss. tak sangka pun beza umur kitorang banyak jugak. tapi dia nampak macam sebaya je dengan kita. ohh jeles. amat. 



so dah pukul 12, dah mula datang mat-mat rempit dan mat-mat kereta. so kami kena beransur pulang. huhuhu. sedih. nak borak lagi dengan intan. 
tapi takpelah. bbm ada kann? hihihihi. 

anyway, thank you intan. sebab sudi lepak dengan ain pada malam anniversary 5 tahun ain-afiq. tak jadi ain nangis masa dapat msg daripada afiq sebab ada intan kat sebelah. 
*hug*




6 comments:

emy_eddy said...

Waaa....dating bdua...mkn mcd.....nyum..nyum...:-)

Maya said...

sdp nye makan mcd..heheheh :) nice blog...nice to meet you....i follow u...u follow me http://yamarisaikhu.blogspot.com/

ms teyn teyn said...

hppy anniversary dear..

bape umo intan ? nak tau jgk. heeee

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh2..sama ea anvrsy kt..

Liza Razak said...

bestnye dating tepi pantai..bila kita nak dating pulak ni? :)

intanurulfateha said...

nanti kite dating lagik ye sayang ;)