Monday, June 4, 2012

Bowling BENT 2012-a memory

yeay!
finally dapat jugak update blog tersayang yang tak seberapa ni.
kehkehkeh.
syok sendiri pulak bila blog dah boleh bukak.
kenapa internet kat rumah Putrajaya buat hal?
kan dah tertangguh entry. *cewahhhhhh*

anyway. memandang kan ini last year, last semester, detik terakhir tu belum la lagi.
sebab final exam tak start lagi. hihihihi.
enjoy dulu, study kemudian. ehhh?
okay jangan tiru aksi kami!
maka dengan itu, saya dengan beberapa orang rakan lain telah organize satu dinner kelas di hotel.
hotel mana? itu tunggu next enrty okay?
entry kali ni kita tengok gambar Pertandingan Bowling BENT2012 di Melaka International Bowling Center (MIBC).
31 May 2012. a day that we had so much fun!
jom!


ini tshirt kelas la kononnya. tempah khas untuk pertandingan boling nih. tengok nama tu? nama glomor lah kita letak bagi org kenal. kehkehkehkeh.


biasa la kan. pantang nak kamera. habis lahh. bola ntah ke mana. posing lagi penting!


the girls. penat la kawan2 group cari kitorang bila sampai turn nak campak bola. leka dok bergambar. haihhh.


some of us! 


2 game hampir selesai.


bergambar lagi bila dah penat campak bola boling. 



motif gambar ni? saja nak tunjuk, stokin baju dengan tudung sama warna. kehkehkehkeh. 


yeay! habis pun 2 game. rasa macam nak pengsan. tapi ada jugak strikes and spare bebeberapa kali. tapi markah individu, saya tak menang. :( tapi group menang hokayyyyy!



sebelum pulang ke pangkal jalan. 



p/s: next entry saya post gambar dinner okay? tungguuuu tau!


8 comments:

Cik Yatt said...

bestnyeeee..yatt dah lama tak pi boling

~Sweet Honesty~ said...

lama gilak tak p bowling..

Hasrina said...

good luck for your exam. eh?

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh2..suka2..hihi.

emy_eddy said...

Happynya dia.........:-)

Liza Razak said...

bestnye dapat main bowling dengan kawan2 :) mesti happening

Prince of Noob said...

bestnya main boling... done follow -
Noob

BP Boy said...

kongretz menang boling!!
ni baju sedondon ramai2, mesti org luar tgk2 kan?? haha