Tuesday, May 15, 2012

sedih. amat. kecewa.

wuwuwuwu.
sedih gila dengan diri sendiri.
kecewa dengan diri sendiri.
marah?
mungkin.
tapi tu semua salah diri sendiri.
apa nak buat.
semua awak yang salah ain.

tak buat kerja dari awal.
tak study awal-awal.
tak prepare semuanya siap-siap.
bila dah kelam kabut banyak kerja bertimbun,
tak reti bahagi masa untuk buat kerja dan study.
last-last test tadi tunggang terbalik.

maaf kepada encik lecturer, ma abah, dan diri sendiri.
saya telah hancur dalam Test 2 : Optoelectronics and Optical Communication.
menangis airmata darah pun, tak guna.
benda dah lepas.
sekarang, cuba siapkan semua kerja secepat mungkin.
lepas tu bole pulun final exam yang sebenar-benar final.

sabar ain, sabar.
jangan menangis.

9 comments:

fifie said...

Takpe ain, learn from your mistakes. Next time, prepare awal awal ye, btw jangan marah marah nanti muka cepat tua. hehe.

nuyui a.k.a miss YUI said...

sbr2..bljr dari kesilapan kan..

aniswany said...

jgn sedih2 jgn nanges2...
nanti cuba lagi yea :)

msredcheesecake said...

len kali study betul2 tau.... nakal ni, babab kang....hheee...

Cik Yatt said...

sama lah ngah kecewa dgn dri sndri gak ni

BP Boy said...

adeyh, cam samer lak cerite kiter 2.. saye pon baru abes minitest.. sebab suker stadi lasmenet, tak sampai separuh pon dpt jwb.. sobsob

Liza Razak said...

gagal bukan gagal selamanya :)

teha said...

its oke.. tp kena make sure nnti xbuat lg dh mcm tu.. hehe :)

ms teyn teyn said...

cuba lagi eh awak .. jgn putus asa tau.