Tuesday, May 8, 2012

mahligai cinta #4

another wedding reception entry.
dont tell me you already boring with this? :)
saya takde cerita lain nak update baby blog tersayang. hihihihi.

so, ini antara rakan seperjuangan di MRSM Kuala Klawang.
dia adalah yang ke-3 sudah membina istana cinta bersama insan pilihan hati.
apa nak dikata, jodoh sudah tiba. ke pelamin lah dia.
jeles okay!
tapi sabar ain. bila tiba masanya, dan kalau benar ada jodoh. takkan ke mana ain oi!

tahniah Nur Atiqah Abd Sukur dan suami.
balik dari study di Jepun terus langsungkan perkahwinan.
semoga bahagia hendaknya dan dikurnia dengan zuriat yang soleh dan solehah.
insya Allah.


pengantin :)

ramai budak KK yang pergi. 
tak memasal je dah rindu zaman sekolah dulu. 
muka-muka tu la yang bawak segala macam kenangan sepanjang 3 tahun kat KK.
tapi muka yang sentiasa menjadi pujaan hati saya, yang sentiasa dirindu. masih ditengah laut.
penat jugak nak jawab soalan dari bebudak KK ni. 
semua nak tanya mana afiq, afiq kat mana, kenapa ain datang sorang? afiq tak datang sekali ke?
yang paling best. 
bila ain dengan afiq punya turn pulak? 
and trust me people. i dont have the answer. no. not yet maybe. 
let the time tell you when. :)


si gadis yang tak habis-habis berborak siapa next B2B. kehkehkehkeh. korang kawin la dulu ehh. ainraus & afiqsyuwari tak plan lagi bila nak kahwin nyaa. 




asha, maisarah si pengapit, saya, ernie malena. rindu gadis-gadis ini. 


ernie. orang yang paling semangat nak jumpa saya. saya pun rindu awak. percayalah. :)



eyla fadilah, ernie, awanis. :) kat belakang tu si alham nak jugak menyelit. 


sebelum pulang. masih tak puas bergambar. :) jumpa lagi kawan-kawan sekalian. 



finally. pentas dikuasai rombongan ex-KK. agaknya kalau wedding saya nanti semua warga KK datang tak? hahahahahaha. okay. perasan. bye!


p/s: susah tau bila budak KK berkumpul. mesti saya jadi rindu gilaaa kat awak. balik cepat  please!

8 comments:

LubLy said...

ada jodoh x kemana kan kan kan

Cik Anita said...

oke pasal kawen2 memang best!! hee.

tapi dia berani bersanding guna warna kuning. upsss. daku cam tak yakin lah..fuhh

ainraus said...

betul2 @lubly. insya Allah. :)

@cik anita. kenapa dengan warna kuning? kenapa? hihihi. saya tak paham ni. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah.. dah kawen ea.. tahniah buat kwn tu..

intanurulfateha said...

asek pegy wedding org je ain ni. bile la dpt rase pegy wedding ain plak ek? ;p

aniswany said...

kwn2 ramai yg dh kawen kan..sabo je lah kite =D

Faza said...

owh u ex-kk..? sy ex kuantan.. i have frens from kk. tp mayb senior2 lagi kot :)

ainraus said...

@nuyui. :) hee. thank you on behalf.

@intanurulfateha. alaa. ain pegi wedding intan dulu lahh. :)

@aniswany. anis punya wedding jemput ain ehh?

@faza. siapaa? mau tahu ain kenal. kehkehkeh.