Tuesday, May 1, 2012

Lockout with Emieysandra. :)

selamat datang Mei 2012.
selamat hari pekerja Malaysia!

okay. lambat.dah nak habis hari.
tapi takpelah. nak jugak masuk entry ni dalam 1 Mei 2012.
kehkehkehkeh. mengada tak?
anyway. hari ni akhirnya saya berjumpa jugak dengan blogger kecik comel ni;



haaa. lama dah plan nak jumpa dia and makan-makan.
tapi dia ni kan bakal cikgu.
susah sikit nak keluar masuk maktab tu sesuka hati.
so harini, dapat la luangkan masa sekejap dengan dia.
maafkan saya emiey, kerana terlewat sampai.
sian dia kena beratur panjanggggg nak beli tiket wayang sebab ramai gila orang!
hari cuti la katakan. sesak jugak bumi Melaka ni kan.
pulak tu, kitorang taktau nak tengok cite apa.
Avengers saya dah tengok dengan classmate, battleship kitorang macam nak tengok.
tapi showtime pukul 5p.m.
dah la minah kecik ni kena balik sebelum pukul 7. so macam tak sempat.
last-last kitorang decide nak tengok cerita ni.


LOCKOUT

sebab saya dah lambat, maka terlepas lah showtime pagi. next, 4.40 p.m.
hambik kau! masa beli tiket tu baru je pukul 11.50 macam tu.
so mula-mula pergi makan, then tempah bilik karaoke. then jalan-jalan.
pastu pergi karaoke. pastu jalan-jalan lagi, sebelum lepak dan bergambar kat JCo Donut.
hihihihihi. tak malu kan kitorang?
pastu jalan-jalan lagi sekali sebelum masuk wayang.





over all, Lockout betul lah best.
penuh dengan aksi.
tapi. ganas lah jugak bagi saya.
tapi tak menyesal pun.
pergilah tengok!

akhir kata. terima kasih emiey. insya Allah ada rezeki, kita jumpa
lagi.


p/s: sayang. esok dah 2 Mei 2012. :)

6 comments:

Cik Eka said...

ehem2..tengah countdown ke..dah 2 mei ni?? hehehehe


camne nak follow eka?? tekan je butang follow kat belah kanan ni..hehehe

ainraus said...

yeay! dah berjaya follow! :)

emieysandra said...

sorry, baru bukak blog! hee..xabih2 kata kite kecik an. tapi cikgu ni garang tau, haha..

citer lockout tu best kan, ehehe..emiey ambik gmbar kt sini eh =)

intanurulfateha said...

nak jumpe gak. T__T

ainraus said...

@emieysandra. jom dating lagi. dengan @intan pulak. :)

Liza Razak said...

lookout best eh?? x sabar nk tgk nanti