Friday, May 11, 2012

Lemon Vit C Mask

helo. 
lemah, semakin tak bermaya. 
sebab stress. 
tak sabar nak habis bulan May. 
tapi bulan Jun final exam pulak. 
masih lagi tak boleh relax. 
tak sempat nak menikmati saat-saat akhir sebagai seorang pelajar. 

jadi bila dah stress, muka pun makin berkerut. 
nak relax kononnya. so malam ni pakai la semula mask. 
lama pulak dah tinggalkan. 
jom pakai mask untuk meremajakan dan mencerahkan kulit.
1. cuci muka. 
2. pakai mask (10-15 minit)
3. tanggalkan mask. 
4. sapu/ratakan baki intipati daripada mask tu ke seluruh muka. 

wahh. sekarang rasa segar sikit muka. cewahhhhh. 
sikit lah. sebenarnya tak nampak sangat beza kat muka saya ni. 
yelah kan. orang lain pakai mask seminggu sekali/2 kali. 
saya pakai mask sebulan sekali. mana nampak effect. 



hari tu pakai untuk oily skin dan repairing. 
tapi apa pun tak berapa nampak. 
ni meh kita tengok cerah ke tidak si ainraus. kehkehkehkeh. 
silap-silap sang pelaut turun darat dah tak kenal kekasih hati. :P




p/s: Ya Allah. berikan lah hambamu ini kekuatan dan kesihatan yang baik. 
Ya Tuhan, izinkan lah aku menghabiskan perjuangan ini seperti yang dirancang.  
hanya padaMu aku memohon. 


4 comments:

emieysandra said...

dah comel dah tuu cik ain raus nihh!
ehehe


jgn lupe jge kesihatan ye dear. xoxo!

aniswany said...

confirm comel dan betambah2 comel lah...hihi

Cik Yatt said...

bestkan pas pkai mask..sjuk je

ainraus said...

@emieysandra. insya Allah. :D

@aniswany. weehhuuu. awak pun comel dan cantik!

@cik yatt. betul. sejuk je. nyaman sungguh. wink2. :)