Sunday, April 15, 2012

selamat membina mahligai cinta #3 :)

jodoh. rezeki. ajal dan maut semua di tangan Tuhan. 


tahniah si blogger jelita. eyka & buibui
sekarang dah jadi suami isteri. 
semoga mahligai cinta yang dibina kekal selamanya. 


actually, im speechless. 
eh, typeless. boleh tak macam ni?
sebab tak tertaip nak describe macam mana cantik eyka tadi. 
walaupun simple, she looks stunning you know!



tengok eyka punya wedding. tetiba rasa tak sabar nak kahwin jugak. 
eh? hihihihi. kidding. 
i am so not ready for the commitment, yet. 
not so soon. tapi betul kan dia cantik?



intan maisarah. terima kasih sebab awak teman saya sepanjang wedding eyka. saya rindu zaman sekolah kita. :)
jemput lawat blog dia >> intan maisarah


intan nurul fateha. ni pun salah sorang blogger comel yang popular jugak. siapa tak kenal dia kan? asik tertangguh je plan nak jumpa kat melaka. last2 kat shah alam kita jumpa. weeehuuu. :D
kalau yang nak kenal dia, >> intan nurul fateha




cik helena, blogger yang hari bahagia nya pun dah nak dekat! wahhh. best je baca blog dia sebab dia banyak cerita pasal preparation untuk B2B. so, at least kita boleh belajar kannnnn? semoga majlis cik helena pun berjalan dengan lancar. insya Allah. :)
jemput singgah blog bakal pengantin ni >> cik helena



tu je entry kali ni. mata dah mengantuk sangat. 
selamat pengantin baru eyka & buibui.

selamat malam semua. 

pssstt. sayang. awak janji malam ni nak call saya. tapi saya penat menunggu. 

4 comments:

intanurulfateha said...

terkomot komot tudung kite >__< hahahahaha nanti lenkali kite dating lagik ek ! ;)

ainraus said...

okayyyyy! :D

Chikova_Airashii said...

lahhh.. mmber2 eyka dgn sis intan gk kee..
nice to noe u..
da follow :)

ainraus said...

@chikova. kenal diorang pun through alam maya jugak. :) thank you.