Thursday, January 12, 2012

RentakArtis[dot]com

hey. hey. 
siapa sini tak suka gossip?
tak suka cerita pasal artis?
okay. kalau tak suka. lebih baik awak jangan baca entry ni. hihihihi. 
sebab. 
hari ni saya nak jadi mak joyah kejap. 
*kidding, kang terasa pulak orang yang bernama joyah*

actually, kali ni saya nak share. 
kalau selama ni awak, awak, awak semua ni mesti masuk blog yang glamor je kan nak tahu update pasal retis-retis dalam industry ni kan?
kadang-kadang, tak semestinya blog fofular je yang ada cerita-ceriti yang panasszz~
lerts gitu. kann?
apa kata awak, awak, dan awak jugak. 
cuba masuk blog yang baru naik ni.
cuba la klik tengok. 



amacam?dah usha?
selamat malam dunia! mimpi indah.  



10 comments:

Anonymous said...

yeay! boleh masuk! haha

ainraus said...

err. baguslah. hihihi. :D

~ariFFin~ said...

fuyooo...salah sorang admin rentak artis kah?..whot whot

ainraus said...

ariffin. hishhh. tidaklahh epin. saya tidak glamor. mana boleh jadi admin. ;)

Azie Azman said...

eh..ain ade kaitan dengan blog tu eh? ;)

ainraus said...

azie. ehh. takde lahh. mana ada kaitan. :)

msredcheesecake said...

Akak tak suka baca gossip retis... Hahaaa.... Percaya ke?

ainraus said...

msred. errrr. percaya dalam tidak je ni. hihihihi. :D

Cik Anita said...

suka baca gosips. hee. best!

ainraus said...

cik anita. suka kan? untuk suka suki je. :)