Friday, January 13, 2012

Friday the 13th ?

Helo. Short entry for today.
Sebab saya ada killer paper malam nanti.
13 jan 2012. 8.30 - 11.30 malam.
Digital Signal Processing.

Sama ngeri la dengan cerita mitos pasal Friday the 13th nih.
Sape yg tengok nightmare on elm street tu, kenal la dengan Freddy Krueger.
Tapi kita jangan la nak percaya sangat pada benda mengarut ni eh
Semua nya kembali kepada Tuhan yang Esa.
Semoga Dia permudahkan laluan supaya saya dapat jawab exam.
Jadi saya sambung conteng nanti ye.
Doakan saya sayang sekalian.
Selamat malam buat sang pemimpi setia.

10 comments:

aniswany said...

xpena dengar pasal Friday 13th
rasa mcm noob plak =D

#gud luck exam..insyallah bole jawab =)

Cik Anita said...

good Luck utk exam ya!

:)

ainraus said...

aniswany. hihihi. ini kepercayaan orang barat.
thank you dear! :)

ainraus said...

cik anita. thank you ! :)

aku_iza said...

good luck ye. heee

aku_iza said...

good luck exhousemate.

Ema said...

sangat faham perasaan nak face killer paper tu.. good luck Ain Raus :D

ainraus said...

iza. yeah. thank you! i miss you. :)

ema. thank you sayang! :)

Liyana Lunia said...

hihi ramai tak pernah dgr cerita tu kan tapi tape, cite tu pun cuma khayalan org putih je. xde la bende2 mcm tu. yg penting percaya dekat Allah yang satu je kan awk ;D

ainraus said...

liyana. yes. betul. percaya pada Allah yang satu je :)