Friday, January 6, 2012

Bebelan Si Gadis #2

hey. hey. 
dah miss entry untuk 5 Jan 2012. 
alahai. *buat muka sedih*
konon2 semalam tanak update sebab ada paper pertama. 
Digital Communication System
masa study otak tepu macam lah dah belajar banyak sangattttttttttttttttttt!
at the end, terkontang-kanting jugak dalam dewan. 
tawakal je lah. 
semoga aku lulus, sudah. 
taknak berharap tinggi untuk cemerlang. 
bukan sebab apa, kang kalau dah terkandas, terduduk sampai tak boleh nak bangun dan berdiri lagi. 
kecewa, bukan boleh dibuat main. 


nak dijadikan cerita, 
lepas exam, terus lepak gerai Cendol kat Bukit Katil. 
hoi! lama gila dah nak pekena Cendol. 
nasib baik cendol dia boleh tahan. *muka puas*
tapi Air Batu Campur (ABC) dia lagi sedap kot daripada Cendol. 
Goreng Pisang panas-panas makan kat situ jugak. 
hilang sikit rasa terkilan dan kecewa tak boleh jawab exam. 


tapi lepas balik tuh, 
tido macam orang pengsan. 
tak cukup tidur ah konon-konon. 
ceh. tak boleh harap. 
Projek Sarjana Muda (PSM) 1 tak jugak setel lagi. 
ain la hai. bila nak sedari diri ni?


okay. apa yang aku membebel ni? 
sebenarnya, ada banyak benda nak cerita. 
tapi sebab dah tangguh. macam biasa. LUPA!
ini lah nasib orang yang cepat lupa. muda lagi tuh. 
dah tua nanti tak tahu la. 

p/s: sang pelaut, awak kata awak nak wish saya sebelum exam. takde pun? lama dah awak menyepi. semoga awak baik-baik sayang. saya, rindu. 

2 comments:

GaD!s_ BuNg@ said...

ain,,good luck exam...
walaupon kite x rapat mane,,amalina harap ain n afiq hepi2 slalu n insyaAllah smpai ke jinjang pelamin...sabar tau,,ingat,Allah bersama org2 yg sabar..
kalau dah jodoh,,xkemane,,insyaAllah smuanya dipermudahkan..aminn:)

ainraus said...

ohhh. thank you amalina. :) such a sweet of you.