Saturday, January 14, 2012

ain raus membebel lagi.

helo awak, awak, dan awak. apa khabar?
so baru beberapa jam lepas, sudah selesai satu paper. 
next, last paper on 17 Januari 2012. pagi. 
Radio Frequency and Microwave Technique. 
*kena beli microwave dulu sebab nak study. hihihihi. *
tapi nanti dulu lah study nya. 
relax kan otak dan minda kejap. *konon nya lah kan*


ni sekarang saya tengah pening kepala. 
sangat. sampai nak termuntah. tak tahu kenapa.
mungkin sebab makan dah tak teratur. 
perut mungkin masuk angin. tapi please, gastrik jangan datang okay?
tidur pun dah tunggang langgang.
tidur lambat. bangun? mestilah lambat! hahahahah. 
*anak dara hampeh, yes, i admit*
tapi saya gigih jugak menaip dalam gelap. 
*sebab roomate nak tidur dah*
lihat! betapa saya sayang kan blog saya. 
dan sayang awak yang sedang baca ni jugak. *wink wink*
tapi saya sedar. ini cuma blog picisan. 
yang sudi baca tu. saya berterima kasih sangat. 
sebab sudi ambil berat tentang saya. 
i mean, you care about me by reading my expression. 


so dah membebel lebih-lebih, apa yang kau nak cerita ni ain?
err. errr. 
actually. takde apa pun. cuma rasa bahagia kejap tadi. 
sebab dapat on the phone dengan sang pelaut. 
maklum lah. dah dekat setengah bulan tak dengar khabar berita.
nak SMS atau call, takde line. 
nak berbalas emel, Internet kapal hanya untuk company-captain. 
nak berutus surat kang, dah la takde alamat. kalau hantar kat pelabuhan pun, by the time surat sampai agaknya kapal dah keluar port. 
apa lahh nasib. tapi setiap yang berlaku ada hikmahnya kan?
mungkin mengajar saya untuk menjadi lebih matang, berdikari, kuat? setia mungkin?
sayang, 
sehabis daya dah saya cuba untuk setia pada satu cinta. percaya lah. insya Allah. kalau dipanjangkan jodoh. tak kemana punya lah. 


okay. maaf. buat anda bosan lagi. hihihi. 
selamat malam pencinta yang setia. mimpi indah!

7 comments:

emieysandra said...

gudluck Ain!! ehehe.

Neo_matrixzz said...

gud luck

ainraus said...

thank you @emieysandra @neo_matrixzz :)

msredcheesecake said...

Dgn org kapal ke? Memang besar cabaran ni.... Be strong k...

ainraus said...

msred. thanks sis! insya Allah. :)

Cik Eka said...

org kapal ker??

hehehe..kene kuat..tahan rindu..kan kan...

semoga bahagia...

cik nana said...

: kite tiap hari men emel skang ni. tu la pakai intenet kapal tu. ok la sehari dpt jugak 1 emel. oh mannn lepas jugak rindu tu -.-'