Wednesday, June 22, 2011

derita merindu.

hey. helo. 
how are you people?
thanks for visiting this blog.
walaupun tak update berkurun lama.
im truly sorry for all readers.
tak kisah la yang setia singgah sini ataupun tak sengaja singgah. 
i miss all of youuuuuu!



modem streamyx dah dekat sebulan rosak.
TM suruh beli sendiri.
hmmm. parent pulak cakap nanti2 lahh.
sebab tak berapa nak penting. 
ohhhhhh.
sangat penting untuk saya okayyyyy!
but what to do?
nak beli sendiri duit takde.
so, sabar lah menanti.

anyway, thanks for new followers yang sudi follow blog yang serba kekurangan ni. :)
take care lovers! 

Sunday, June 12, 2011

KL Gangster


yeah.
semua orang pun tahu kan pasal movie ni.
punya la lama simpan niat nak tengok cerita ni. tapi takde la lama sangat kan.
nak jugak tengok hebat ke seperti yang dicanang-canang?
yes it is. tak mengecewakan walaupun saya terpaksa bayar RM12 sebab hari Sabtu.
memang berbaloi.
aksi yang jarang dipertontonkan kat dalam filem Malaysia.
but surely, nothing is perfect.
kita tak boleh nak puaskan hati semua pihak.
perkara biasa la kalau ada orang komen tak best la, ni kureenggg la. tu tak mantap laa.
but its great enough to be enjoy with.
percayalah. its worth to be watched! :)

tapi ada satu hal la kan.
whats wrong with the Pekida issue?
apa yang rahsia korang terbongkar sgt dalam filem ni?
abang long? ayahanda? is it?
hishh. tak payah la saman-saman ni.
tak paham betul laaa.

okay laa. sampai sini je.streamyx still tak okay lagi. ni pun pakai ihsan simcard celcom.
yang speed nya kurang menarik.
till then, see you later lovers!

Sunday, June 5, 2011

karaoke time!

helo semua.
dah masuk bulan Jun kan?
means what? its been a month im doing my internship.
yeay!
penat jugak kan kerja ni?
appreciate gila bila weekend sekarang ni!
kalau dulu weekend tu sama je dgn hari takde kuliah kan.
weekend je masa untuk relax, buat report, basuh baju.
banyak gilaaaa wayang saya tak sempat tengok. :(

anyway, petang tadi saya dapat la enjoy sikit.
pergi berkaraoke dengan adik, cousins, aunty and uncle.
Neway Jaya Square, Subang.
padan muka saya. tak hingat awak tu sengau sebab selsema sibuk nak berkaraoke jugak.
sekarang dah sakit tekak siapa susah?
i think im losing my voice now. hoh!








okay now you guys tell me.
are we singing or eating?
HAHAHAH. yeahh. cant stop.
eating while singing. gila ke apa aku ni?
tapi lantak lahh.
peduli hape kan. siapa lagi nak makan kalau bukan kitorg?
siapa lagi nak nyanyi kalau bukan kitorg jugak?

no matter what, it was fun.
i miss the enjoyments.
till then, meet me on the next entry when im free.