Saturday, July 2, 2011

Sekali Lagi, Cinta itu milik kita.


kepada kawan-kawan yang teringin nak tengok cerita ni,
pergilahh. saya rasa movie ni tak mengecewakan.
ada unsur yang boleh buat anda ketawa, menyampah, dan mungkin menangis kalau korang jenis yang cepat touching macam saya. 
heheheh.
it's not bad, its okay to be enjoy with.
boleh bermain dengan emosi tengok movie ni.

saya tak tahu nak cakap apa lagi, cuma saya harap kisah cinta saya tak jadi macam ni.
sangat menderita. kalau tak kuat, boleh jadi gila kot?
hmmm. 
lepas ni nak tengok cerita apa eh?
nak tengok free please~
siapa nak belanja sila mesej number saya eh? :P
kidding. 

4 comments:

difficult easy. said...

best ek ain?

ainraus said...

okay la. not bad. :)

Khairul Antasha said...

wah...ramai yg review psl Sekali lagi..komen ok je..hehe

ainraus said...

KHAIRUL ANTASHA;
yeke? i just bagi personal opinion je. maybe sebab movie ni betul2 best kot. :)