Sunday, June 12, 2011

KL Gangster


yeah.
semua orang pun tahu kan pasal movie ni.
punya la lama simpan niat nak tengok cerita ni. tapi takde la lama sangat kan.
nak jugak tengok hebat ke seperti yang dicanang-canang?
yes it is. tak mengecewakan walaupun saya terpaksa bayar RM12 sebab hari Sabtu.
memang berbaloi.
aksi yang jarang dipertontonkan kat dalam filem Malaysia.
but surely, nothing is perfect.
kita tak boleh nak puaskan hati semua pihak.
perkara biasa la kalau ada orang komen tak best la, ni kureenggg la. tu tak mantap laa.
but its great enough to be enjoy with.
percayalah. its worth to be watched! :)

tapi ada satu hal la kan.
whats wrong with the Pekida issue?
apa yang rahsia korang terbongkar sgt dalam filem ni?
abang long? ayahanda? is it?
hishh. tak payah la saman-saman ni.
tak paham betul laaa.

okay laa. sampai sini je.streamyx still tak okay lagi. ni pun pakai ihsan simcard celcom.
yang speed nya kurang menarik.
till then, see you later lovers!

4 comments:

intan.maisarah said...

pekida tu ape?

masshie mastura said...

brbaloi eh? mmg nk pegi tgk mlm nie :D thanks.

yasmeenrosli said...

best ek? i pon nak tgk laa..hehehehe

ainraus said...

sorry semua lambat reply.

INTAN. pekida tu apa eh. kau google je la eh? hahaha.

MASTURA. dah tgk?

YASMEEN. pergi tgk cepat babe!