Sunday, June 5, 2011

karaoke time!

helo semua.
dah masuk bulan Jun kan?
means what? its been a month im doing my internship.
yeay!
penat jugak kan kerja ni?
appreciate gila bila weekend sekarang ni!
kalau dulu weekend tu sama je dgn hari takde kuliah kan.
weekend je masa untuk relax, buat report, basuh baju.
banyak gilaaaa wayang saya tak sempat tengok. :(

anyway, petang tadi saya dapat la enjoy sikit.
pergi berkaraoke dengan adik, cousins, aunty and uncle.
Neway Jaya Square, Subang.
padan muka saya. tak hingat awak tu sengau sebab selsema sibuk nak berkaraoke jugak.
sekarang dah sakit tekak siapa susah?
i think im losing my voice now. hoh!








okay now you guys tell me.
are we singing or eating?
HAHAHAH. yeahh. cant stop.
eating while singing. gila ke apa aku ni?
tapi lantak lahh.
peduli hape kan. siapa lagi nak makan kalau bukan kitorg?
siapa lagi nak nyanyi kalau bukan kitorg jugak?

no matter what, it was fun.
i miss the enjoyments.
till then, meet me on the next entry when im free.