Monday, April 11, 2011

mood jiwang: please dont read.

cuma nak lepaskan perasaan.
rindu gila kat dia.
tahu la tengah laut takde line,
tapi bila ada line pun tak dapat call.
sebab dia busy.


semalam konon dia buat daily broadband daripada celcom.
yet until today, 
dia tak online lgsg.
buang je RM5 kat celcom macam tu.
haish.
sms pun takde, call lagi lah jangan harap.


love, 
i tahu i kena kuat macam mana i tunggu you 9 bulan atas kapal macam 2 tahun lepas.
tapi kali ni you kerja kapal malaysia kan?
tak pergi jauh sangat pun. 
please do call again, again, and again.


i'm sorry for asking too much.
but it's all because i love you.
and i miss you. 

12 comments:

intan.maisarah said...

nak ada kekasih macam ain jugak!

b.i.n.t.a.n.g said...

get use to it baby..

u'll be fine.

smile ok?

ainraus said...

INTAN. hey sayang. ni perli ke puji? i miss you. :)

SYIQA. thanks darling! :)

asunDalbolong said...

tak baca lagi...terus komen....ko tak bagi baca.. T_T

xcyber said...

i love jiwang jugak la =)

ainraus said...

asundalbolong! sengal kau MASU. bagus. bertindak mengikut arahan. :P

xcyber. really? same here! :)

storyfromme said...

alolo rindu ye.saya tak dapat paham perasaan ain sebab abe saya dekat je :)

ainraus said...

STORYFROMME. wahh. best la. senang je kalau nak dating. :)

yana said...

ouh, yana yang touched :'( be strong kak ainnnn

ainraus said...

thanks a lot yana!

intan.maisarah said...

puujiilaaa

ainraus said...

thank you intan. <3