Friday, April 15, 2011

kegilaan tengah malam.

sekarang jam laptop menunjukkan pukul 1.07 minit pagi.
suasana?
boleh tahan panas la sebab kat sini tak hujan macam dekat melaka.
so bila balik rumah memang saya tak study la kan.
dah puas tengok TV, masuk bilik online lagi.
kan ke acara wajib online ni kan?
hishhh. remaja zaman sekarang. teruk betul!

anyway, ntah gila apa tadi.
masa blogwalking tersinggah pulak kat blog yang cerita pasal karak highway ni.
boleh pulak saya terlekat baca semua entry seram.
lepas tu baru teringat sekarang dah tengah malam.
boleh tahan penakut jugak saya ni.
jadi terpaksa la tukar genre bahan hiburan.

jadinya, saya layan la kat youtube.
video yang dah terlebih popular sekarang ni.
tak yang cakap video apa.
kalau bagitahu tagline ni mesti semua orang tahu kan?

TANGAN DI BAHU, MATA PANDANG KE ATAS.

dah agak dahh. semua orang dah layan cerita sentap hati mak nak tu kan?
yeah. saya memang ketinggalan sikit.
dah. saya nak sambung layan video tu biar ketawa pulak sorang2 tgh malam ni.
byeeee.

2 comments:

sue. said...

sue tak tengok lg cerita tu syg...heee

ainraus said...

heeee. try tla tengok sayang! :D