Saturday, April 16, 2011

Givenchy Play : Justin Timberlake

helo readers.
how are you today?
dekat page twitter semua cerita pasal maharaja lawak.
tapi nak buat macam mana?
parent saya tak minat nak pasang astro dari dulu lagi.
jadi rumah ni mmg takde astro la. apatah lagi astro warna.
tunggu kat youtube je laaaa jawabnya kan?


anyway. petang tadi lepak dengan member dekat Alamanda.
Syamin dan Nadia.
kalau sesiapa rajin singgah sini, pernah la nampak gambar diorang dalam entry lepas-lepas.
maaf la sebab kali ni keluar kitorang takde snap photo.
sebab kamera pink kesayangan saya tertinggal pulak kat melaka..


so, we have nothing to do.
just teman syamin cari barang sikit. 
hadiah birthday kawan dia.
mula macam nak beli coklat, jam tangan, spek mata, and finally tengok perfume.
you guys tahu lah kan. saya suka gilaaaaaa PERFUME!
ada banyak gila perfume yang macam i tak pernah nampak.
okay, i admit. so lame!


antara yang kitorang rasa unik,
perfume yang berbentuk dumbbell.

Davidoff Champion.





unik kan?
bau dia tak sempat try pulak.
next one. 
ramai kot pencinta perfume yang dah tahu jenama Ferrari? 






but finally syamin pilih perfume yang boleh dikatakan agak baru.
botol dia sangat unik dan menarik!


Play for him by Givenchy.



siap ada play for her lagi. 
pink pulak tuu kannnn!

and now saya dah terpikat lagi.
mesti korang cakap. perfume lagi??????
yes, yes, and yes!
saya memang gila perfume. rasa macam nak buat wishlist perfume pulak.
boleh tak?
play for her ni bau dia lembut. tak keras atau kuat sangat.
dan yang paling penting. botol dia ni,
tak cantik ke????????


tapi apa nak buat?mahal gila kot! RM300++
financial tak mengizinkan.
jadi cuma dapat hadiah kecil dari syamin.






walaupun kecik. tapi okay laa.
im a perfume lover. so, tak kisah la kecik ke besar kan?
thanks darlings.
nanti lepak lagi okay? 
love you both. 

2 comments:

sueRAFE said...

rumah sy pun tader astro, sedih nya :'(

sy suka lah perfume yang pertama tu, serius kalau nak kasi kat dia, akan kasi yg tuh. tapi, mesti mahal kan ?

ainraus said...

SUE >
takpe. kita layan youtube je eh? :)
emm. dumbbell tu? unik kan? tapi tu lah. harga kalau tak silap untuk 50ml RM200++.