Sunday, March 27, 2011

tolong Rempit lagi ye? saya suka!

okay. seperti yang saya janji dalam 2 entry yang lepas.
saya nak cerita aktiviti Jumaat malam hari tu bersama housemate.
kan?
so.

mula-mula kami pergi la jalan-jalan Jonker Walk.
*yeah, i know you people gonna say this: "asik je pergi Jonker Walk, takde tempat lain ke kau nak pergi?"
right?*
anyway, mmg takde idea dah nak pergi mana Melaka ni.
3 tahun dah duduk sini. mana lagi nak pergi?
errr. jangan lah suruh pergi alor gajah ke, merlimau ke, gadek ke.
jauh tu sayangg oi~






ayuni yang kacak. :)


maiza the model.


next, kami pergi Pahlawan Walk pulak. dekat mana? dekat sebelah Mahkota Parade je. 
saja nak makan strawberry celup coklat. hahaha.
dah macam mengidam pun ada. 



then saya dengan ayuni yang kelaparan membawa kami ke Old Town White Coffee.
dekat atas Dataran Pahlawan.
padahal masa tu dah pukul 11.30 malam.
bukan ke itu time for supper? tapi pedulik hape kitorang kan. kata dah lapar. 





last but not least, kami redah je tengok wayang dekat MBO Melaka Mall.
movie apa? yeah. movie yang telah mengecewakan kami macam saya cerita entry lepas.
Sucker Punch *sila klik untuk membaca,walaupun  kalau skroll ke bawah pun dah jumpa. :D *
hehee.



ini lah yang jadi bila terlampau bosan+stress. :)

KENAPA TAJUK SEBUT REMPIT? SEBAB ON THE WAY BALIK SAYA TENGOK TERLALU BANYAK AKSI LAGAK NGERI LIVE! DEPAN MATA BABE DIORANG BERDIRI ATAS MOTOR. SIAP ANGKAT TAYAR DEPAN LAGI. 'SUKA GILAAAA!'
kalau nak jadi apa2, accident ke, m**i ke, tolong jangan biar depan mata saya!

thanks for the reading people!

5 comments:

emieysandra said...

wah! bestnyer overnite, huhu..

storyfromme said...

da lame tak kuar malam2 dengan kawan.rindu lak.

ainraus said...

emiey. malam ni tak overnite sangat lahh. kalau u baca entry lepas2, ada i overnite sampai subuh. heheheh. :)

storyfromme. hehee. keluar lahh. :)

A'IM said...

g jongker jer ker..hehe..mesti dah busan kan..haha

ainraus said...

aim. sangat bosan. huhuhu. mana lagi nak pergi?