Thursday, March 31, 2011

new perfume collection

rasa macam dah lama je tak tambah koleksi perfume kan?
kesian tak?
dah lama gila survey nak beli perfume kat Perfume Avenue.
antara yang menjadi favourite saya adalah:


FLIGHT OF FANCY by Anna Sui


FLORAL by Issey Miyake


ROCK ME SUMMER by Anna Sui

tapi malam ni, saya dan beberapa orang housemate rajin pulak pergi MITC sebab ada jualan Metrojaya.
jadi, tiba-tiba terpikat lagi dengan satu perfume. 
dan disebabkan dah lama sangat tak beli kan, encik boyfriend pun dah suruh je beli dari dulu lagi.
maka inilah koleksi terbaru saya! 



ROXY Love ; shower gel and perfume.

kenapa saya beli yang tak tersenarai dalam favourite list?
sebab yang ni murah berbanding semua dan bau dia pun sedap. hehehe.

terima kasih la kepada kawan-kawan yang sudi melayan kegilaan ini!


mereka ini housemates yang gila-gila. i love you!


kepok *afidatul nadia* dan jugak ika. 


patee dan wanie.


saya dan kepok. itu nickname dia okay. :)

so, lepas kenyang perut. kami pun pulang. tu je nak cerita. heheh. :)

p/s: encik boyfriend, saya dah beli perfume. :) i miss you and thanks!

6 comments:

intan.maisarah said...

birthday aku
22.dec

ingat tu ain

storyfromme said...

skang ni saya tengah kumpul duit nak beli perfume gucci flora tu.memang wangi gile.termimpi-mimpi perfume tu :)

asmaroro said...

wah bestnye! shopping shopping eh ;)

ainraus said...

intan. huishh. jgn mintak la yang ni. adeyhh. :(

storyfromme. hah. selamat mengumpul duit!

asma. taklahh. beli 1 je pun.

masshie mastura said...

roxy ade jual perfume eh, nape i xtaw T.T how much hrge prfume dye?

ainraus said...

masshie. erm. masa promotion ni rm109 babe. the real price around 120 maybe. im not so sure. :)