Sunday, March 13, 2011

miss you badly

huhuhu. maaf kepada semua pembaca.
mood meroyan sekejap.
sebab perasaan rindu datang menjenguk.

awak tahu tak? 
saya rasa macam nak conteng je wall FB awak sampai penuh.
tapi saya tahu awak tak boleh online kat atas kapal tu.
kadang-kadang rasa nak call awak sampai awak angkat,
tapi saya tahu awak sibuk berkerja kat tengah laut. mana nak ada line.
boleh tak saya marah sebab awak tak mesej saya berhari-hari?



how i wish you know how much i miss you?
if only i can tell you how am i really need you?
please be home as soon as possible. 
you got another 5 months to let me keep waiting. 
do not let it be longer than expected. 

6 comments:

cadburrychoc said...

saba ea.. i noe wut u feel.. :'(

Nathalia said...

sabar ye sis.. :)

ainraus said...

wani. haish. i think im strong enough. :)

sis belle. thank you dear! bila nak lepak dgn you sissy. -.-

intan.maisarah said...

kah kah kah
dah teruk dah cik kak ni

asmaroro said...

missing someone is such a strong statement! i know how you feel girl!

ainraus said...

intan. errr. lawak ke intan. uwaaaaa. :((

asma. yeah. i do really miss him.