Wednesday, March 30, 2011

Big Breakfast Mcd until 31st March 2011

good morning people!
mesti semua orang dah tahu kan pasal promosi McDonald kan?
kalau yang belum tahu, boleh sambung baca.
kalau dah lama tahu, tak payah baca kot! :)
untuk sarapan pagi.
korang beli je lah apa dengan minimum harga RM5,
lepas tu bagi kupon ni haa.


kupon tu yang kat bahagian bawah je.
korang boleh print atau fotostat je. nak jimat, amik bahagian kupon je.
esok last day!
jadi kepada sesiapa yang belum try, why not?
tak rugi kot.
one coupon per customer.
boleh je kalau 1 kupon nak kongsi dua orang. cuma perlu beli air sebab air takde.
nanti ada pulak yang tercekik. 
hehehe. 

*buat malu je. orang lain semua dah tahu. kau yang lambat ain oi*

anyway, semalam tido lambat. almost 4 a.m. lepas tu bangun pulak pukul 6.15 a.m. 
terima kasih la McD. jom sambung buat assignment?

7 comments:

hana_aniz said...

hikhik. sy baru je brekpes dgn membe2 pg td. hohoho. sgt kenyang!!

ainraus said...

kan? kak ain tak habis lagi. ni dah pukul 2. haish.

SofieyAzwa said...

McD terbaik!

fareeza mukhris said...

GO MCD!!!
hehehe
we're mcd maniac

ainraus said...

sophie. kan? im loving it.

fareeza. haha. yup2! so true! hehehe.

masshie mastura said...

hehe xdela i baru je taw:P i mmg ska pegi bekfes mcD nie tp xtaw lak dye wt promotion..

ainraus said...

ohh. sayang la. dah habis. :)