Saturday, March 26, 2011

biar lah kau nak cakap tak cantik pun.

ini adalah entry pendek.

semalam saya ada blog walking.
macam biasalah nak baca entry blogger lain kan.
dipendekkan cerita *sebenarnya takut nak taip, takut ada yang terasa*
saya cuma nak bagitahu pada mereka yang anonymous ni.
rajin sangat nak komen kat tuan punya blog yang saya singgah tu.

cantik atau tidak bukan awak yang tentukan.
cantik tu kan subjektif.
mungkin pada awak tak cantik, tapi pada orang lain jelita.
mungkin awak kata dia tak hot, tapi pada orang lain dia ayu?

huhuhu.
itu yang selalu encik boyfriend selalu cakap pada saya tiap kali saya hilang keyakinan diri.
and it was true!

ada lagi ke lelaki yang nak sorok awek dia sebab tak cantik?
tak masuk akal~

18 comments:

syafiqsulaiman said...

Ko pon ade blog..
Rajin ek bw..
Aku jarang bw gak..

ainraus said...

hahaha. rajin jugak la bila bosan. :)

Tinkerbell said...

takpela u,,biarkan mereka berbicara,,and terima kasih sgt,,sgt rase dimotivate oleh u,,!really appreciate it,,=)

Tinkerbell said...

thanks again!

ainraus said...

tinkerbell. most welcome babe. i just menyampah bila orang mengutuk. macam lah dia perfect sgt.
anyway, penakut pulak tu pakai anonymous.

storyfromme said...

yang kes pakwe sorok awek sebab awek tak cantik tu masih ade lagi.yang penting kita kena la pilih orang yang terima kita seadanya.

ainraus said...

storyfromme.
if that so, tak payah ada pakwe la kan? huhuhu. :)

Abang Zam said...

macam mana kalau realiti yang die buruk & tak nice..nak kena kutuk ke?

haha..thangs for drop some comment at my blog

Anonymous said...

da owg ta de blog mmg la gne anonymous bodoh,,,kaw dah sme hodoh kecoh plak msk cmpr,,

Tinkerbell said...

haha,,act my boyfie ta mcm tu pun,,peliknye mcm dye kenal kami,,,pelik sgt,,,

cikpuanfara said...

I xde pakwe. so I x rase ape sgt la. hehehehe

ainraus said...

abg zam. hahaha. yelahh. tak baik kutuk ciptaan Tuhan. :)

anonymous. suka hati kau lah nak cakap apa.

tinkerbell.its okay. stalker u kot dia ni.

cikpuanfara. hehe. single is simple. so smile! :)

x0x0 said...

true. =)

ainraus said...

thanks baby! :)

SofieyAzwa said...

Sedihnya kalau pakwe sorok awek..Hurmm

ainraus said...

so, jgn salah cari pakwe. hehehehe. :P

intan.maisarah said...

takde pakwe pun

saya tak cantik


(muka sedih)

ainraus said...

awak comel la intan. :)