Monday, February 7, 2011

my collection.

dah bosan-bosan ni. tak tahu nak taip entry apa.
muncul la idea merepek-repek.
blog ni dah berhabuk dan bersawang segala bagai.
punya lah malas nak update.
memang padan muka kau lah ain takde follower sangat.
siapa nak ikut blog yang update 50 tahun sekali?
emmm.

cuti dah habis.
balik melaka, masa untuk berhempas pulas untuk semua Test la tak lama lagi.
sampai je rumah sewa.
macam biasa lah.
kemas barang.
kali ni terlebih rajin.
rupanya banyak lagi Keychain yang kawan-kawan dan family bagi.
simpan je semua. sayang nak pakai la konon. huhuhu.
tu belum masuk pin yang comel-comel.
ada yang beli sendiri. ada yang orang bagi.



thanks to those who give me all this.
i do really appreciate it.
anyone wish to give me new collection? heee. :D

4 comments:

Nathalia said...

mine punya lagi banyakkkkkk... ;D

ainraus said...

heee. sis bagi ain lah pulak?

Nathalia said...

heheh.
okeshh.
will do.
later ea.. :)

ainraus said...

okayy! :)