Monday, February 7, 2011

Johnny's ; my first time.

hey. maybe i am a bit out-dated.
punya la dah lama Johnny's ni ada kat mana-mana.
ni baru pertama kali saya makan?
itu pun sedap si ecah kawan saya ni gedik-gedik ajak saya lunch dengan dia semalam.
means, Sunday Feb 6 2011.
boleh masuk diari tahunan tak tarikh ni?

bila si ecah ni sampai je rumah saya.
baguslah. saya tak mandi lagi. tapi tengah jemur baju.
padahal dah dekat pukul 1 tengah hari.
anak dara tak senonoh la kejap kan.
dipendekkan cerita,
sebelum kami gerak, si maiza housemate saya tiba-tiba nak ikut.
konon bosan lepak rumah katanya.
jadi, pergilah kami bertiga ke Restoran Johnny's di Jusco Melaka.
dekat ayer keroh tu haa. lama betul saya tak ke sana.
maklum lahh. asik pegi Jusco Bandaraya je.
heee~ :D

so. hampeh la saya dan si maiza tak reti order.
bising tanya ecah dan juga pelayan yang amik order tu haa.
yang ni sedap ke tak?
yang ni pedas sangat ke?
yang ni dia goreng dengan belacan eh?
ntah apa-apa punya soalan pun keluar.
lantak la kan. dah setel order.
kami pun masuk.
malas nak taip. anda semua layan je la gambar ni eh?










done. )

4 comments:

sophie said...

Err..X minat Johnny..

ainraus said...

hee. its my fisrt time anyway. :)
after this, maybe nak buat second time. nak cuba steamboat pulak.

Ecah said...

semakkkkk~~~ gambo die makan pelahap xnak upload.. agagagagga~ unfair!

ainraus said...

hahahha. lama dah ini entry oi~