Thursday, January 13, 2011

Season of the witch


semalam saya dah tengok movie ini.
yea, encik boyfriend yang beriya nak sangat tengok cerita ni.
minat sangat! huh!
okay, panggung tu tak penuh pun.
so, macam curiga jugak lah. best ke macam orang hebohkan di Facebook?
kalau menarik, best gila, kenapa tak ramai pun kat panggung?
pulak tu hari Rabu. kan ke murah?
lupakan situasi di atas.

kat dalam panggung yang agak lengang tu,
saya pun mencari mood untuk menghayati.
sebab encik boyfriend cakap cerita ni macam slow sikit perkembangan dia.
tak sampai separuh jalan cerita,
2 ORANG MANUSIA keluar meninggalkan panggung wayang tersebut. (-.-)

apa lahh. dah bayar kan,
tengok aje lahh sampai habis.
mentang-mentang lah hari Rabu murah.

tapi akhirnya.
cerita tu OKAY je.
TAK BOSAN pun.
tak paham betul saya.
mungkin diorang yang rasa cerita ni bosan,
bukan dari mereka yang minat aksi dan corak filem macam ni.

anyway. saya sedih. sebab ending nya tak disangka.
ohh. 


gambar tiada kaitan dengan entry.
sekian. :)

2 comments:

sophie said...

Errr..Bunyi cam x best je cite tu?

ainraus said...

ohh. depends. :)
me and boyfie minat cerita macam ni. maybe you should try.