Saturday, January 8, 2011

A double date in Melaka

zaman sekolah seronok untuk dikenang semula.
banyak betul kenangan pahit manis yang saya rindu. 
cinta hati saya pun bermula di sekolah.
perkenalan yang agak tak logik dek akal.
hanya sebab nama dia unik?
Afiq Syuwari.
okay. semoga panjang la jodoh kami.

tu cerita dulu.
sekarang dia dah nak mula bekerja.
jadi sebelum dia belayar,
En. Zarul Afizi nak sangat jumpa dan lepak dengan En. Afiq.


maka datang lah si zarul bersama kekasih hati nya, Cik Tira.
 you both are great! thanks for coming.
but then, kami berdua bukan lah tour guide yang bagus.
kami tak tahu nak bawa anda kemana.

ini je lahh yang mampu kami bawa anda pusing-pusing.


Melaka International Bowling Center



kedai makan D'Nangka






Jonker Walk. 



Dataran Pahlawan for Midnight movie: Gulliver's Travels.



Lepak di Klebang 



Jusco Bandaraya Melaka




dan akhirnya, Pantai Klebang.


thanks for the moment.
may the friendship remains forever. 







4 comments:

Nur Izzaty said...

beeeeeeeeeeeeestnye double date!!! pntai klebangg!!!! dah dkt sgt ngn umah tety!!! rindunnyeeee~~~

ainraus said...

tu lahh tety. balik sini kejap sgt. kalau tak boleh jalan2. :)

sophie said...

Kat Melaka pun ada Klebang? Kat Ipoh pun ada!! hehehe

ainraus said...

ohh yeah? nak pergi lah one day kalau ada peluang. :)