Monday, January 24, 2011

dah namanya pun student kan?

dah nama pun student kan?
biasalah tu bila rasa malas.
bukan setakat malas nak study,
buat assignment,
nak update blog pun malas?
memang hampeh la kau ain!


hahaha. maaf lah ye.
bukan saya sengaja tanak update blog.
tapi sebab takde cerita menarik nak dikongsi.
weekdays macam biasa,
pergi kelas.
balik kelas.
online.
eh? tak buat assignment ke? tak study ke?
kata kan pemalas dari tadi.
okay betul!
saya bukan calon isteri yang baik.
maaf~


dah merepek meraban pulak kan.
ini cuma nak kongsi aktiviti weekend hari tu.
macam biasa, muzium dah masuk. 
jadi hari tu saya dating dekat istana melaka!
wahhh! gila hebat kan?
hahahaha. 
biarlah gambar bercerita.





alamak.
lupa pulak. bateri kamera habis. 
ni je yang cantik  untuk dipapar kan.

hahaha. anyway.
thanks to kakak dan abang!
i love you. 

No comments: