Saturday, January 15, 2011

Cadbury: Black Forest

siapa suka coklat?
yeah! saya gila suka sangat coklat!
any of the chocolate will be okay. trust me!
boleh habis dalam sekelip mata. :)
entry ni saja je. teringat kisah cinta lama.
eh.eh. boyfriend tetap sama okay.
cerita je cerita lama.
masa ulang tahun kelahiran saya yang ke-15.
form 3 lah tu kan?
saya tak sangka pulak dapat hadiah dari si dia!
sebab tengah dingin la zaman tu.
ececece. malu pulak nak bukak kisah lama.

dah malam dah ni.
dah nak habis kelas Prep pun. (preparation class).
kemas-kemas buku nak balik hostel, eh tak. pergi DS (dewan selera) dulu. nak makan.
hehe. tiba-tiba classmate saya, En. Fazril dan En. Hariz datang.
"weh. happy birthday. ni hadiah dari syuwari"

ohhh. coklat cadbury!
BLACK FOREST


okay. tipulah kalau yang diberi macam di atas. ni bungkusan baru kan.

so, dalam hati rasa macam nak menjerit lah kan! happy gila!
"dia ingat birthday aku woi!"
tapi kat luar cover lahh dulu.
"yeke? emm. terima kasih la kat dia eh"
cepat-cepat balik bilik!
tak jadi pegi makan oii~
happy sangat masa tu. 
dah la dia masih ingat tentang aku, bagi coklat pulak!
*okay betul, masa zaman sekolah lagi saya dah gatal. thank you*

so, from that moment, saya panggil coklat cadbury Black Forest apa tau?
COKLAT ROMANTIK. 
heheheh. 
I Love You Afiq Syuwari!
dah dekat 9 tahun kita kenal.
semoga Allah panjangkan umur dan jodoh kita.


p/s: kenapa saya taip entry ni? sebab sekarang dah pukul 12.45 p.m. 
means? saya dah bersiap untuk keluar dating 2 jam. tapi Si Dia masih belum bangun tidur? terima kasih. 

6 comments:

syafiqahmansor said...

alalala comel la kak ain berdua ni! heee semoga kekal sampai bilabila eh kak ain, AMIN :)

ainraus said...

ohh. terima kasih doakan kami. cewahh. :)

sophie said...

Sooo cute!! I dulu bf ngorat x bg coklat pun. Org lain bg.. Dapt Hazelnut..Hehhe

ainraus said...

ohh. hazelnut pun sedap kan. :)

☆aDihAys☆ said...

cpt2 kawen ye..
tggu good new ain ngn syuwari..

ainraus said...

syahida! thank you! semoga kami panjang jodoh. :)