Thursday, December 30, 2010

a minute at Old Town White Coffee

after so long tak jumpa my bestfriend, Hafizati.
i miss you!
selain atie, jumpa jugak adik kesayangan, Haniza.
okay. atie dengan aniz ni dua-dua kawan saya di Pasir Salak.
kami borak dan gelak macam dunia ni takde siapa selain kami.
*cewahhhh*

kami jumpa dekat area Bangi je. sebab atie ada kelas pukul 4.
memang tak puas lahh jumpa sekejap macam tu.
tapi nak buat macam mana kan?
lain kali jumpa lah lagi.
sempat amik gambar sekeping dua je.
huhuhu. sedih.


haniz


atie and me


me and haniz

so, after makan dan minum dan borak dan gelak.
hantar mereka pulang ke UKM. 
sempat lalu beberapa kilang electronic.
okay, bila saya nak hantar resume untuk internship?

2 comments:

hana_aniz said...

meh praktikal kt bangi!! hehe

ainraus said...

okayy. nanti kak ain mintak! doa lah dapat kat bangi yeah. :)