Sunday, December 5, 2010

kepada follower/pelawat saya

emm. cewahh.
macam nak cakap apa je kan?
sebenarnya cuma nak pesan,
kalau sesiapa add saya di FB,
tinggalkan pesan ye. anda jumpa saya di blog.

atau kepada yang tenagh tunggu saya approve dari tahun lepas,
masih saya tak approve lagi.
boleh tak mesej saya beritahu anda jumpa saya di blog?

maaf kalau ada komuniti kat sini yang terasa.
tak ada niat pun nak biarkan friend request tu berkampung kat situ.
mari kita berkenalan yeah!

4 comments:

yana said...

ouh, hye gadis. im already in your friend list :P

ainraus said...

haha. gedik lahh tu. :P

DeaDay said...

hah?kenal me lg?

ainraus said...

mestilah kenal you sayang! day!